Fostul director Oltchim s-a sinucis

Alin Smeu, fostul director economic Oltchim, s-a sinucis în curtea casei sale. Acesta nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul. 

18 mai 2020, 18:21
Fostul director Oltchim s-a sinucis

Alin Smeu s-a spânzurat de un cireş, în curtea casei sale din Râmnicu Vâlcea. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Până în acest moment, nu a fost găsit niciun bilet de adio lăsat de fostul economist de la Chimcomplex.

Alin Smeu avea 49 de ani şi a lucrat la Oltchim Râmnicu Vâlcea din anul 1995, imediat după ce a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. Din 2012 până în 2018, a fost director economic al Oltchim.

În 2018, societatea Oltchim a fost preluată de Chimcomplex, iar Alin Smeu a rămas pe postul de conducere în noua societate. La începutul acestui an, el şi-a dat demisia din funcţia de director economic. Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi avut probleme de sănătate, iar în ultima vreme a avut mai multe perioade de concediu medical.

Citeşte şi Guvernul a aprobat hotărârea privind instituirea stării de alertă pentru o perioadă de 30 de zile. Măsuri noi anunţate de premier


loading...