Fostul director „pedichiură” din Târgu Jiu contestă în instanţă demiterea. Vrea să candideze împotriva primarului care l-a demis

Fostul director Marian Rotaru, "pedichiură", contestă demiterea în instanţă şi cere organizarea unui nou concurs. Marin Rotaru s-a înscris în politică și va candida la alegerile locale.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 05:23
Fostul director „pedichiură” din Târgu Jiu contestă în instanţă demiterea. Vrea să candideze împotriva primarului care l-a demis

Marian Rotaru, fostul director al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, anunță că își va căuta dreptatea în instanță după ce a fost demis din funcție, dar și pentru că i-a fost acordat calificativul ”nesatisfăcător” pentru activitatea sa din 2018, ca director.

„Bineînțeles că voi contesta în instanță. La ce a făcut (n.red. primarul Marcel Romanescu), ar fi culmea să nu le atac, pentru că, efectiv, nu mi-a spus nimic într-un an de zile, cât am lucrat, cel puțin 2018, tot anul, nu cred că am avut vreo sarcină să nu o fi rezolvat. Mai mult decât atât, la ședințele operative, toate sarcinile care mi s-au dat în săptămâna următoare erau rezolvate. Parcarea a fost rezolvată, deszăpezitul, tot așa, rezolvat. Concediul nu mi l-a dat, pentru că am cerut concediu de odihnă pe anul 2017-2018 și spunea tot timpul că are treabă cu mine. Nu știu dacă are vreo legătură tot ce s-a întâmplat cu politicul și cu alte execuții care au fost dictate. Dar, nu contează. Timpul le rezolvă pe toate.

Bineînțeles că voi candida, cel puțin asta îmi doresc. Acum, să vedem ce o fi până atunci. Să vedem ce execuții mai pregătesc”, a declarat Marian Rotaru pentru pandurul.

Marian Rotaru, fostul șef al Direcției de Patrimoniu a primăriei municipiului Târgu-Jiu, este preşedintele organizaţiei municipale UNPR Gorj.