Fostul fotbalist Marian Aliuţă, audiat de poliţişti, după bătaia în care a fost implicat

Fostul fotbalist Marian Aliuţă a fost audiat de poliţişti. Acesta s-a prezentat la secţia 19 din Capitală pentru a da explicaţii despre bătaia în urma căreia un tânăr a fost băgat în spital, potrivit România TV. Marian Aliuţă este acuzat că a agresat un tânăr, împreună cu fratele său şi cu un prieten.

RomaniaTV.net
25 oct. 2013, 13:55
Fostul fotbalist Marian Aliuţă, audiat de poliţişti, după bătaia în care a fost implicat

Fostul fotbalist Marian Aliuţă, implicat într-o bătaie la începutul săptămânii, a fost audiat de poliţişti. Aliuţă este acuzat că, împreună cu fratele său şi un prieten, l-au agresat pe un tânăr, proprietar al unui magazin..

Marian Aliuţă, împreună cu alţi indivizi, au venit înarmaţi cu pietre şi l-au lovit pe proprietar.

Victima lui Aliuţă povesteşte că agresorul a vrut să-i ofere 70.000 de euro pentru a nu depune plângere.

De pe patul de spital, bărbatul bătut de Aliuţă îşi aduce aminte în detaliu clipele de groază prin care a trecut. „A venit fratele lui Marian Aliuţă, Gibi, a venit la spălătorie acolo, la mine, unde stau şi a zis că vrea să vorbească cu mine. Că el e acum cu fosta mea prietenă şi eu am o garsonieră cu fata aia. Pe numele la amândoi. Şi mi-a zis că vrea să renunţ la garsonieră. A început cu ameninţări şi a sărit la bătaie. Şi-a chemat şi fraţii. Cu toate că le-am zis că sunt camere de luat vederi şi să nu facă nimic. Au zis că nu le e frică de nimic, nici de Poliţie şi au început să dea toţi trei în mine. Când am ajuns la spital, au început cu telefoane. Că-mi oferă bani să nu mă duc la Poliţie”, a spus cel bătut adăugând că suma oferită este de 70.000 de euro.

Agresorul recunoaşte că tot scandalul a pornit de la o fată. „De la o gagică, da. Care nu mai scăpa de el. Vroia s-o bage el la ‘pradă’. Şi era gagica mea. Zic: Gata! Nu mai…! Fata asta, pe care o băga la treabă, e plecată în Elveţia. Nu mai scăpa fata de el! Gagicile mele, pe care le băga el la ,,treabă”! Pe care le obliga! Ai înţeles? Care sunt minore! Sunt multe chestii!”, susţine iniţiatorul bătăii, fratele lui Aliuţă.

Marian Aliuţă dă vina pe rivalii lui. „Ar trebui să fie verificaţi toţi, să le fie verificate cazierele şi ce au urmărit şi ce urmăresc. Ei toţi din familie au cazier, au făcut închisoare. Nu sunt la prima abatere, se ocupă cu aşa ceva”, a declarat fostul fotbalist