Fostul fotbalist Tibor Selymes, implicat într-un accident. Patru militari au fost răniţi VIDEO

Fostul fotbalist Tibor Selymes a fost implicat duminică dimineaţă într-un accident rutier, în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Accidentul, provocat de maşina în care se afla Selymes, s-a soldat cu patru răniţi, dintre care unul se află în stare gravă şi este operat la Spitalul Judeţean Braşov.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 07:18

Accidentul s-a produs în jurul orei 6, pe DN 1. Un autoturism BMW se deplasa dinspre Predeal spre Braşov şi, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de mers, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism, marca Hyunday, care circula regulamentar şi în care se aflau patru militari care se îndreptau spre serviciu, spre Breaza. Unul dintre ei, şoferul, a fost rănit grav şi a rămas prins între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Fostul internaţional român Tibor Selymes se afla în autoturismul care a provocat accidentul, însă se pare că nu el se afla la volan, ci o femeie, care a şi fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Potrivit martorilor, Tibor Selymes ar fi fost plin de sânge, dar a dispărut rapid de la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, la faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD, unul de la Ambulanţă şi unul de la descarcerare. Pompierii de la descarcerare au reuşit să-l scoată pe şoferul maşinii în care se aflau militarii aproape o oră şi jumătate, iar apoi acesta a fost transportat la spital, unde a fost băgat de urgenţă în operaţie, din cauza politraumatismelor suferite.

Descarcerarea a durat o oră şi jumătate, pentru că victima era prinsă sub bord, care se deplasase spre ea. Am fost nevoiţi să deplasăm bordul, să tăiem stâlpul, să decopertăm acoperişul, dar până la urmă am reuşit să scoatem victima. Din ce ştiu, Tibor Selymes nu se află în stare gravă, starea lui este bună şi stabilă„, a subliniat reprezentantul ISU Braşov, adăugând că ceilalţi trei militari aflaţi în maşina care circula spre Breaza au suferit doar leziuni uşoare, starea lor fiind stabilă. Totuşi, conform procedurii, şi ei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, pentru investigaţii şi îngrijiri.

Claudiu Tămârjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, a declarat că şoferul care a provocat accidentul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Gravitatea faptei va fi încadrată şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le vor necesita victimele.

Tot în localitatea Timişul de Sus, realizatorul radio-tv Şerban Huidu, a provocat, la jumătatea lui octombrie 2011, un accident rutier soldat cu trei morţi. Accidentul s-a produs în condiţii similare, maşina de teren condusă de Huidu intrând, de asemenea, pe contrasens şi lovind frontal o maşină care circula regulamentar. O persoană a murit pe loc, una la puţin timp după accident, iar al treilea pasager a decedat la spital, după câteva zile.