Fostul ginere al lui Băsescu, scandal cu iubita în stradă, a aruncat-o din maşină în mijlocul nopţii

Scandal monstru in plina strada intre fostul ginere al lui Traian Basescu, Bogdan Ionescu zis si Syda si actuala iubita, moldoveanca Sofia. Syda si-a aruncat iubita din masina apoi au urmat o serie de pumni, scuipaturi, urlete si plansete. Totul s-a intamplat in fata clubului in care au petrecut, iar la scena a luat parte si soferul care i-a insotit. Sofia Meraki a ramas in strada in toiul noptii si a fost nevoita sa apeleze la serviciile taximetristilor.

21 ian. 2019, 06:13
Fostul ginere al lui Băsescu, scandal cu iubita în stradă, a aruncat-o din maşină în mijlocul nopţii

În noaptea de vineri spre sâmbătă, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat în fața localului, de unde și-a “preluat” iubita. Doar că, pe drum, se pare că a avut loc o ceartă. Nimic nu anticipa așa ceva.

La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci șoferul. După câteva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, în stradă, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din mașină a ieșit, val-vârtej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera și, fără să stea pe gânduri, și-a aruncat iubita din mașină! Au urmat pumni, scuipături, urlete și plânsete! La 3 dimineața! Rămasă lângă LOFT, Sofia Meraki s-a “refugiat” la scara unui bloc din zonă, scrie cancan.ro.

Unde a început să plângă. Preț de aproximativ 15 minute. După ce și-a revenit, frumoasa brunetă și-a chemat un taxi, cu care a plecat acasă. Nu a mai interesat-o absolut nimic. Nici faptul că Syda a aruncat-o din mașină, nici de distracția din LOFT. Nu doar despărțirea dintre cei doi, ci, mai ales, modul în care s-a petrecut este de natură să șocheze. Pentru că astfel de imagini rar apuci să le vezi! Rămâne de văzut dacă între Bogdan Ionescu și Sofia Meraki va mai exista cale de împăcare. Scena care a avut loc după miezul nopții nu pare să lase loc prea multor șanse.

Altfel, Sofia Meraki pare să fie familiarizată cu celebritățile. Și asta pentru că se învârte în anturaje faimoase. Este prietenă la cataramă cu fosta iubită a lui Philipp Plein, Andreea Sasu. În vara lui 2018, cele două tinere superbe au petrecut în cel mai exclusivist club de pe litoralul românesc, NUBA.

La momentul respectiv, atât Sofia, cât și Andreea Sasu și-au unduit formele bine definite pe ritmurile muzicii și au făcut tot ce le-a stat în putință ca actorul american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”, să se simtă cât mai bine în celebrul club din Mamaia.