Fostul ginere al lui Traian Băsescu a provocat un SCANDAL în Herăstrău

Sida, neastâmpăratul fost ginere al preşedintelui Traian Băsescu, a iscat duminică dimineaţă un scandal monstruos în Herăstrău. Aflat într-o stare avansată de fericire, fostul soţ al Elenei Băsescu a tăbărât pe un arab, negustor de pietriş. Rezultatul: victima a scos speriată un pistol, iar Poliţia a intervenit după un apel la 112. Ambele tabere au ajuns la audieri, iar CANCAN.ro a aflat absolut toate detaliile.

10 iul. 2017, 13:01
Fostul ginere al lui Traian Băsescu a provocat un SCANDAL în Herăstrău

Divorţul dintre Elena Băsescu şi celebrul Sida nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţii celor doi. Problemele dintre ei erau arhi-cunoscute în anturajul lor. După divorţ, Sida este de nerecunoscut. În aceste condiţii, fostul soţ al Elenei Băsescu şi noua lui gaşcă de prieteni, printre care şi iubita lui Sida, o chipeşă juristă, au făcut sâmbătă seară turul barurilor prin Bucureşti. Au consumat în mai multe locuri, iar după miezul nopţii, au plecat de la ”Biutiful” către NUBA. Erau toţi cu mare chef, dar mai ales… Sida! La NUBA, gaşca fostului ginere al lui Băsescu a ieşit repede în evidenţă. Recalcitrant din cale afară, Sida s-a luat la ceartă cu toţi din jurul lui, iar în momentul în care bodyguarzii l-au invitat să părăsească localul, a intervenit şi chipeşa juristă care a spart un pahar de masă! Grupul gălăgios a fost mutat, discret, afară, unde avea să se petreacă partea a II-a a scandalului. Pe aleea din faţă de la NUBASida a tăbărât nervos pe un arab, Kamal Hakmi, cunoscut în oraş că are mai multe afaceri cu pietriş, scrie Cancan.ro.

Situaţia a scăpat de sub control în momentul în care afaceristul a scos un pistol, îndreptându-l spre capul lui Syda, acesta din urmă fiind ţinut de un bodyguard al clubului.

La faţa locului au ajuns şi oamenii legii. În urma verificărilor, aceştia au constatat că pistolul pe care îl avea afaceristul arab era unul de autoapărare, cu bile de cauciuc.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a depus o plângere la Poliţie, agresorul acestuia fiind cercetat pentru amenințare, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.