Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire. Ce spune grecul despre artistă: „Când persoanele se respectă”

Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire. Deși artista a confirmat separarea recent, tot a mărturisit că au decis să pună punct relației acum ceva timp. Niciunul dintre cei doi nu au dezvăluit motivul care a dus la despărțire.

16 aug. 2023, 15:03
Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire. Ce spune grecul despre artistă: „Când persoanele se respectă”
Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire

Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire. În timp ce cântăreața se afișează în ipostaze sexy pe Instagram, grecul postează mesaje emoționante, ca și cum ar ascunde o suferință.

Fostul iubit al Elenei Ionescu, primele declarații despre despărțire

Giorgos Athanasiadis nu a vrut să comenteze acest subiect, respectând pactul făcut cu Elene Ionescu. A precizat însă că, în ciuda despărțirii și a motivelor secrete care au stat la baza acesteia, el o respectă enorm în continuare pe brunetă.

Eu nu voi declara absolut nimic, niciodată, despre nicio relație. Chestiile astea se discută doar între doi oameni, într-o relație. Se discută atunci când persoanele respective se respectă. Eu o respect și tot ce a fost între noi rămâne între noi, pentru că ne privește strict pe noi. Atât am de zis”, a declarat fostul iubit al Elenei Ionescu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cristina Şişcanu dezvăluie cum a fost furată de femeia care o ajuta la curăţenie. Reacţia femeii când a fost confruntată: „A fugit din curte. Nu faci aşa ceva dacă eşti nevinovat” GALERIE FOTO

Ce dietă ține Elena Ionescu

Vedeta a declarat că a apelat la serviciile unui nutriţionist, pentru a da câteva kilograme jos. Nu urmează un regim strict, trebuie doar să renunţe la obiceiurile alimentare nesătoase, în primă fază, şi asta pentru că nu îi dau o stare bună.

Chiar dacă o să fie atentă la ce mănâncă de acum, nu poate renunţa definitiv la mâncărurile tradiţionale făcute în casă, inclusiv la prăjituri.

Nu am un regim alimentar strict, dar, de o săptămână, m-am apucat de un program de nutriție, ghidat de un nutriționist. În ultima vreme mă simțeam obosită și am zis să fac o schimbare în viața mea, pe lângă sportul pe care îl fac.

 M-am apucat de acest program, care chiar funcționează. Nu este un regim strict, dar e pe baza alimentelor care îmi plac, în funcție de numărul de calorii de care organismul meu are nevoie. Nu iau minerale ori vitamine. Dar fac multă mișcare și încerc să am o alimentație cât mai corectă.

Nu am probleme cu kilogramele, dar sunt foarte pofticioasă. Lupta mea e să renunț la fast food, pentru că mi-am dat seama că, pe termen lung, nu are un beneficiu asupra organismului. Și mai ales în perioada asta, plină de viruși.

Dulciurile, prăjiturile, mai ales cele făcute în casă, îmi plac foarte mult. Cum s-ar zice, n-aș putea să renunț niciodată la mâncarea făcută „ca la mama acasă”. Spre exemplu acum, în drum spre munte, m-am oprit și mi-am cumpărat slană, ceapă, palincă, cașcaval afumat. La produsele românești și tradiționale n-o să renunț niciodată”, a declarat Elena Ionescu.