O nouă despărțire în showbiz. Artista este acum o femeie singură: „Așa am hotărât amândoi”

O nouă despărțire în showbiz. În ultima vreme, tot mai multe cupluri mondene au decis să meargă pe drumuri separate, indiferent că au familii sau aveau în plan să formeze una. De această dată, este vorba despre Elena Ionescu, care i-a spus adio grecului Giorgos.

26 iul. 2023, 16:23
O nouă despărțire în showbiz. Artista este acum o femeie singură: „Așa am hotărât amândoi”
O nouă despărțire în showbiz

O nouă despărțire în showbiz. În 2019, Elena Ionescu trecea prin momente foarte grele, a divorțat de partenerul ei, cu care are și un băiețel. De atunci, a încercat să se axeze pe partea profesională, a participat la Survivor România și a ieșit câștigătoarea sezonului.

Citește și: Cum a slăbit Elena Ionescu: ”A trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea”

O nouă despărțire în showbiz

În urmă cu un an, vedeta credea că și-a întâlnit sufletul pereche, pe grecul Giorgos Athanasiadis, însă relația nu a durat foarte mult. La finalul anului trecut, Elena Ionescu dezvăluia că iubește din nou și că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Recent, când credea că și-a găsit sufletul pereche, artista a confirmat separarea de partenerul ei, relație ce părea să fie destul de solidă.

Cântăreața a dezvăluit că despărțirea a avut loc cu ceva timp în urmă, însă abia acum au decis să șteargă fotografiile de pe Instagram, în care apăreau împreună. ”De mult timp ne-am despărțit, faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram asta e altceva, dar noi ne-am despărțit de mult! Nu vreau să comentez mai mult, așa am hotărât amândoi să nu vorbim, să fie liniște”,  a spus Elena Ionescu, potrivit Spynews.ro.

Potrivit declarațiilor artistei, despărțirea a fost de comun acord. Privind o relație viitoare, vedeta spune că este deschisă să iubească din nou și așteaptă să trăiască noi experiențe.

Nu pot să spun pentru că am mai spus-o și când am făcut-o și poate am greșit. Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc, cumva dacă e să fie, o să fie, dacă nu iar e bine. Nu va schimba relația între doi oameni această trecere. Cred că dacă ne înțeleg și suntem ok, mai puțin sau relevant contează lucrurile astea. Mi-aș dori ca orice femeie, clar, dar nu e o chestie la care mă gândesc sau prioritară. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate”, a mai spus Elena Ionescu.