Fostul iubit al Loredanei Chivu, reacţie dură despre tentativa ei de sinucidere

Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă, potrivit România TV. Vedeta a înghiţit mai multe somnifere, în timp ce se afla la domiciliuul său din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov. Fostul iubit neagă acest lucru şi spune că doar a exagerat puţin cu pastilele. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2018, 16:19
Fostul iubit al Loredanei Chivu, reacţie dură despre tentativa ei de sinucidere

Loredana Chivu ar fi încercat să îşi ia viaţa, informează România TV. Echipajul de salvare sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor medical, vedeta tv fiind conștientă.

Mihai Colesnicov a vorbit pentru prima data de la accidentul fostei sale iubite.

„Nu e adevarat nimic, nu mai credeti ce vedeti prin ziare. A exagerat doar cu somniferele pe care mereu le ia si i-a venit rau”, este raspunsul oficial dat de Mihai, atunci cand a fost intrebat daca sunt adevarate zvonurile ca Loredana a incercat sa se omoare.

Loredana Chivu a mai avut o tentativă de suicid. În 2016, fost asistentă TV a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii de somnifere. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care a salvat-o de la moarte.

„Am venit acasa pe la 10-11 noaptea. Am intrat la ea in camera. Am vazut niste folii in pat si am crezut ca s-a sinucis. Minute bune am incercat sa o trezesc. Eram speriat, nu stiam ce sa fac. Am sunat la Ambulanta, a venit si am mers la spital. I-au pus aparatele alea au vazut ca e grav si au hotarat sa mergem la spital”, a declarat Razvan Chivu la vremea respectivă.

O posibilă cauză a tentativei de sinucidere ar fi aceea că Loredana Chivu a fost înşelată de iubit. 

Citeşte şi Loredana Chivu, ANUNŢ despre sarcină. „După naştere, o să ma operez….”

Loredana Chivu s-a despartit de iubitul ei de Paste, dupa ce ar fi fost umilita in ultimul hal. Mai precis, acesta ar fi inselat-o cu o prietena.

„M-a umilit, si-a batut joc de mine, m-a mintit, nu m-a iubit niciodata. Avea o relatie in paralel cu o alta femeie pe care eu o cunosc, nu o pot numi prietena. Nu inteleg de ce a stat atat cu mine, de ce s-a intors la mine mereu cand ne desparteam, de ce-mi spune ca ma iubeste si sa-l iert! I-am oferit totul, si el si-a batut joc de mine. Simteam de ceva timp ca sunt insealata si l-am tot intrebat si-mi spunea ca nu e adevarat. Dar acum sunt 100% sigura pentru ca am vazut cu ochii mei. Aleia ma vorbeste de rau, rade de mine, isi bate joc, si mie, in fata, imi spune ca ma iubeste”, le-ar fi spus Loredana Chivu apropiatelor ei, conform WOWbiz.ro.