Fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu a recunoscut procurorilor că era client fidel al „Regelui bordelurilor”

Renert Gad, celebrul estetician, a recunoscut în faţa procurorilor că a fost client fidel al "Regelui bordelurilor", Efim Podval, care deţinea mai multe astfel de stabilimente de lux. Renert Gad plătea pentru prostituate sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei, aşa cum arată documentele din dosarul lui Podval, care s-a judecat mai întâi la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi la Curtea de Apel Bucureşti.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 07:55

Martorii (…) Baghirov Elshan, Renert Gad Ofir şi (…) au declarat că l-au cunoscut pe P…… E….. (n.r.- Podval Efim) în diferite împrejurări şi că ştiau de la acesta că deţine două locaţii în care pot alege fete cu care să întreţină raporturi sexuale contra cost, acesta oferind, în plus, servicii de bar, cazare şi spa. Martorii au precizat că s-au deplasat în repetate rânduri la cele două locaţii, plătind de fiecare dată pentru servicii sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei”, se arată în documentele din dosarul lui Efim Podval, zis „Fima”. Acesta a fost condamnat definitiv, de altfel, de Curtea de Apel Bucureşti, la un an şi două luni de închisoare pentru proxenetism.

Citeşte şi Ferma vedetelor 2018: Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de 50.000 de euro

„Martorul a precizat că întreaga afacere era coordonată de P…. E…. (n.r.- Podval Efim), acesta racolând clienţii si stabilind regulile în casă, respectiv cine primeşte clienţii, cine răspunde la telefon, unde stau fetele. O regulă impusă de Podval Efim a constat în obligarea clientului de a nu părăsi cu fata incinta vilei. Cunoşteau faptul că Podval Efim mai deţinea o locaţie, în apropiere de …….. specific, cu diferenţa că acolo se închiria toată locaţia. Activitatea de acolo era coordonată de L….. M…… şi de V….. P….., sub îndrumarea lui Podval Efim”, se mai arată în dosar.

Continuarea articolului pe cancan.ro.