Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare, este dat în urmărire

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de magistrații Curții de Apel București. Și soția lui, Dragomir Marinela-Zoica, a fost condamnată la 2 ani și 8 luni. Decizia este definitivă.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 13:23
Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare, este dat în urmărire

UPDATE: Poliţiştii care deplasat la domiciliul lui Daniel Dragomir, pentru a-l duce la penitenciar în urma condamnării definitive, nu l-au găsit pe fostul ofiţer SRI. Acesta va fi dat în urmărire.

Fostul angajat SRI, Daniel Dragomir, a fost dat în urmărire națională după ce polițiștii au anunțat că acesta nu a fost găsit acasă după condamnarea definitivă de 3 ani și 10 luni. Pe site-ul Poliției Române apar informații despre fostul locotenent colonel SRI, alături de fotografia acestuia. 

”În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, a precizat Poliția Capitalei.

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, transmite Poliţia Capitalei.

Daniel Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

După ce DNA l-a inculpat, Dragomir a început o campanie asiduă împotriva justiției, fiind unul dintre protagoniștii audierilor din Comisia SRI din Parlament în care PSD a încercat să dovedească presupusele abuzuri din Justiție. Daniel Dragomir a participat la zeci de emisiuni ale unor televiziuni apropiate de PSD și de mari condamnați de corupție în care a denunțat așa-zisele abuzuri împotriva sa.

Mai mult, Dragomir a fondat și un partid care a militat pentru Roexit – ieșirea României din UE.

Și soția lui Dragomir a fost condamnată definitiv la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Celor doi le-a fost confiscată suma de 1.015.176 lei, potrivit deciziei judecătorilor.


loading...
Partenerii noștri