Fostul logodnic al Micăi de la Abracadabra, ESCROC internaţional

Timp de un an, mai exact în perioada 2008-2009, Michaela Niculescu, fosta actriţă de la Abracadabra, care a decedat anul trecut, a avut o relaţie cu un profesor francez, cu care s-a şi logodit ulterior la Barcelona. Dacă până aici totul a fost o normalitate, supriza vine însă de la logodnicul său care ascunde o poveste de viaţă uimitoare.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 10:57
Fostul logodnic al Micăi de la Abracadabra, ESCROC internaţional

Timp de un an Michaela Niculescu a avut o frumoasă poveste de dragoste cu profesorul francez Fabrice. Chiar dacă relaţia decurgea foarte bine între cei doi, despărţirea a fost însă inevitabilă. Cu toate acestea Mica de la Abracadabra şi Fabrice au rămas prieteni, până când moartea i-a despărţit.

Dacă în relaţia cu logodnica sa, Fabrice era partenerul perfect, în viaţa reală acesta este un infractor versat şi foarte periculos, scriu cei de la WowBiz.

Profesor pânâ în 2009, Fabrice a reuşit mai întâi să ia o mulţime de credite utilizând acte false, din care îşi achiziţiona maşini şi motociclete, pe care apoi le vindea la jumătate de preţ. Pentru că tehnica folosită devenise veche şi exista riscul ca poliţia să-l prindă, Fabrice a schimbat planul. Noul plan era bazat doar pe fraudă şi înşelăciune, reuşind astfel să păcălească 142 de persoane cu aproape 800.000 de euro. Metoda folosită de el în acest caz era una foarte simplă: Fabrice contacta vânzători de monede şi obiecte din aur, cumpăra diverse de la ei, iar pe post de plată le oferea cecuri false sau fără acoperire.

Prins în final de către poliţişti şi adus în faţa instanţei, fostul logodnic al Micăi a susţinut că a fraudat atâtea persoane, deoarece era forţat de mafia rusă.

Pentru că probele s-au dovedit foarte clare, tribunalul l-a condamnat pe Fabrice la 30 de luni de închisoare, dintre care 18 cu suspendare. De asemenea, instanţa l-a sfătuit să urmeze şi un tratament psihologic care să-l ajute să scape de acest obicei.

Citeşte şi  Mica a murit. Managerul Spitalului Fundeni: Avea ciroză hepatică. Boala a fost depistată prea târziu