Fostul mijlocaş columbin Freddy Rincon a murit la două zile după accidentul groaznic în care a fost implicat VIDEO

Fostul star al fotbalului columbian Freddy Rincon, care a evoluat împotriva României la Cupele Mondiale din 1994 şi 1998, a încetat din viaţă miercuri, la Cali (sud-vestul Columbiei), la două zile după ce a fost victima unui accident rutier, au anunţat medicii săi.

14 apr. 2022, 13:29
Fostul mijlocaş columbin Freddy Rincon a murit la două zile după accidentul groaznic în care a fost implicat VIDEO

Rincon (55 ani) fusese spitalizat luni, în stare critică, după o coliziune violentă între un autobuz şi camioneta la bordul căreia călătorea.

Un purtător de cuvânt al spitalului a declarat, în momentul internării fostului fotbalist, că Rincon a suferit un „traumatism cranio-encefalic grav”.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4:00 dimineaţa, când un autobuz al reţelei de transport în comun din Cali şi „o camionetă care transporta patru pasageri au intrat în coliziune”, potrivit autorităţilor columbiene, citate de Agerpres.

Supranumit „El Coloso” (Colosul), Freddy Rincon a fost unul componenţii „generaţiei de aur” a naţionalei Columbiei, alături de care a participat la la trei Cupe Mondiale consecutive (1990, 1994, 1998).

Rincon a fost integralist în meciurile pierdute de Columbia în faţa României la Cupele Mondiale din 1994 şi 1998 (3-1 şi 1-0 pentru tricolori).

La nivel de club, el a jucat pentru echipele Real Madrid, SSC Napoli, Palmeiras, Corinthians şi America de Cali.

Citeşte şi: Cum arată Complexul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii ridicat de fundaţia fostului fotbalist Mihai Neşu