Fostul mijlocaş Freddy Rincon, căpitan al Columbiei şi adversar al Generaţiei de Aur, a suferit un grav accident şi este în stare critică VIDEO

Fostul căpitan al Columbiei, Freddy Rincon, se află în stare critică, cu răni grave la cap, după ce a fost implicat într-un accident de mașină în Cali. Rincon conducea un autoturism în care se aflau alte patru persoane când a intrat în coliziune cu un autobuz, luni dimineață, relatează BBC Sport.

12 apr. 2022, 10:07

Toți pasagerii din mașină au fost răniți, la fel ca și șoferul autobuzului, dar se pare că Freddy Rincon se alfă în starea cea mai gravă, medicii comunicând că este „în stare critică”.

„Freddy Eusebio Rincon a ajuns la spital în această dimineață cu un traumatism cranio-cerebral”, a precizat clinica Imbanaco, unde Rincon a fost internat, potrivit BBC Sport.

Fostul mijlocaș al echipei Real Madrid, Rincon, în vârstă de 55 de ani, a marcat 17 goluri pentru Columbia și a participat la trei Cupe Mondiale.

El împarte cu Carlos Valderrama recordul pentru cele mai multe prezențe la o finală de Cupă Mondială pentru țara sa, având 10 meciuri la turneu.

Citeşte şi: Tragedie în sport, a murit la 17 ani într-un accident teribil

Rincon a făcut parte din echipa care a pus capăt unei așteptări de 28 de ani a națiunii de a juca la Cupa Mondială, când s-a calificat la turneul final din 1990, și a marcat un gol memorabil în remiza 1-1 împotriva viitoarei câștigătoare, Germania de Vest.

De asemenea, a jucat pentru Napoli, Palmeiras și Santos, precum și pentru Corinthians, pe care a condus-o în 2000 la victorie, la primul Campionat Mondial al Cluburilor FIFA – în prezent Cupa Mondială a Cluburilor.

Citeşte şi: Roxana Ciuhulescu, dată afară de la Ministerul Sportului după participarea la Survivor România 2022. De ce s-a enervat ministrul Eduard Novak