Tragedie în sport, a murit la 17 ani într-un accident teribil

Navigatoarea olimpică tunisiană Eya Guezguez a murit la doar 17 ani într-un accident teribil, anunţă Comitetul Internaţional Olimpic.

12 apr. 2022, 09:22
Tragedie în sport, a murit la 17 ani într-un accident teribil

Navigatoarea tunisiană Eya Guezguez, participantă anul trecut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a murit la vârsta de 17 ani, după ce ambarcațiunea sa s-a răsturnat în timp ce se antrena pe mare cu sora sa geamănă Sarra, care a supraviețuit accidentului, a anunțat luni Comitetul Internațional Olimpic.

Ne părăsesc marii actori. Traian Stănescu s-a stins din viaţă
CIO a precizat că ambarcațiunea celor două s-a răsturnat duminică, din cauza vântului puternic, în timp ce se antrenau cu echipa națională a Tunisiei. CIO nu a precizat unde a avut loc accidentul.

Incendiu la UPU a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, s-a acţionat cu opt autospeciale, iar personalul a fost evacuat

Eya Guezguez a concurat alături de geamăna sa la Tokyo în proba de 49er FX. Într-o declarație, președintele CIO, Thomas Bach, a spus despre Guezguez că este „un talent inspirat și un model pentru generația ei de sportivi”. Bach a spus că participarea ei la Tokyo alături de sora sa „va continua să motiveze fetele de pretutindeni”.

„Gândurile noastre sunt alături de familia ei, de prietenii și de comunitatea olimpică din Tunisia”, a adăugat Bach, citat de Reuters.