Fostul ministru al Economiei, accident cu două victime. Gheorghe Şimon a fost testat antidrog. UPDATE: Carambol grav şi în Dâmboviţa

Fost ministru al Economiei, deputatul PSD Gheorghe Șimon, a fost implicat într-un accident cu două victime în Maramureș. Atât fostul ministru, cât și celălat șofer, au fost testați inclusiv pentru consum de droguri. Mașina politicianului a distrus un gard și a ajuns în curtea unui localnic. PSD-istul s-a ales cu dosar penal.

19 iul. 2023, 11:09
Fostul ministru al Economiei, accident cu două victime. Gheorghe Şimon a fost testat antidrog. UPDATE: Carambol grav şi în Dâmboviţa

Politicianul maramureșean Gheorghe Șimon a fost implicat într-un grav accidnet în localitatea Strâmtura. Potrivit martorilor, mașina condusă de fostul ministru al Economiei din guvernul Tudose a intrat inexplicabil pe contrasens unde s-a izbit frontal de o mașină condusă de un bărbat din Brăila. În urma impactului puternic mașina PSD-istului a distrus un gard și s-a oprit la un pas de casa unor localnici, iar celălalt autoturism s-a răsturnat pe plafon în sanț.

Accident cu şase victime în Mureş. Carambol teribil şi în Timiş GALERIE FOTO
Au fost două victime în urma accidentului: o femeie în vârstă de 52 ani și o tânără de 21 ani, ambele din mașina care circula regulamentar. Cele două au fost transportate la Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

„Astăzi, 18 iulie, la ora 14:33, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Strâmtura, soldat cu victime. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 62 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 52 de ani, din Brăila. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două pasagere de 21, respectiv 52 de ani, ambele din Brăila, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma impactului, a rezultat ruperea unui stâlp electric. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Maramureș.

Cine e Dragoș, tânărul de 22 de ani mort în accidentul teribil din Botoșani. ”Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre”
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest dar și cu aparatul drog test, iar ambele rezultate au fost negative. Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav şi în Dâmbovița între patru mașini și un camion – 4 victime

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident între patru mașini și un camion, pe DN 71, la intersecția cu un drum județean din zona localității dâmbovițele Moara Nouă. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 71 intersecție cu DJ 701, în zona localității Moara Nouă, județul Dâmbovița.

Accidentul s-a produs un accident rutier între patru autoturisme și un ansamblu de vehicule. Patru persoane au fost rănite și sunt evaluate medical. Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN 71, pe ambele sensuri de mers, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.