Fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, demisionează de la Polisano

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a anunțat conducerea Spitalului European Polisano că își va da demisia, susține directorul medical al instituției, dr. Paul Jurgen Porr, relatează Turnul Sfatului.  

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 06:43
Fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, demisionează de la Polisano

„Domnul doctor Costache a ales să-și continue activitatea în alt spital, raportul de muncă pe care îl va avea cu noi se va încheia de la 1 mai”, a declarat dr. Paul Jurgen Porr pentru Turnul Sfatului.

Directorul medical al instituției susține că toate programele pe care spitalul sibian le avea pe zona de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică vor continua și după plecarea fostului ministru.

Citeşte şi: Victor Costache, fost ministru al Sănătăţii avertizează: „Nici jumătate din paturile de la Terapie Intensivă nu au aparatură

„Continuăm toate programele, vom derula în continuare și proiectele pe care le aveam pe chirurgie cardiovasculară cu alți doctori, din țară și străinătate”, a mai spus directorul medical. 

Spitalul Polisano, care are activitatea redusă în contextul pandemiei de coronavirus, nu a comunicat oficial despărțirea de chirurgul Victor Costache.

Mihai Miron, omul de afaceri care deține Spitalul privat ”Sf. Constantin” din Brașov, a anunțat în presa locală că doctorul Victor Costache va profesa acolo.

„De luna viitoare, chirurgul Victor Costache va avea un contract individual de muncă în spital”, a declarat pentru Brașov TV, omul de afaceri Mihai Miron.

Citeşte şi: