Fostul ministru Ioan Avram Mureşan, liber o zi pentru înmormântarea fiului său

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan, închis la Penitenciarul Gherla, va fi eliberat pentru o zi. El va participa la priveghiul şi la înmormântarea fiului său care a murit săptămâna trecută în Kenya.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 06:22
Fostul ministru Ioan Avram Mureşan, liber o zi pentru înmormântarea fiului său

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan de a fi eliberat temporar din închisoare pentru a participa la înmormântarea fiului său găsit mort într-un apartament din Kenya a fost aprobată, vineri, de conducerea Penitenciarului Gherla. Mureşan a primit permisiunea de a părăsi penitenciarul pe o durată de 24 de ore, de luni până marţi.

„La nivelul Penitenciarului Gherla a fost analizată, conform procedurii, cererea privind acordarea permisiunii de ieşire din penitenciar pentru persoana privată de libertate Ioan Mureşan în vederea participării acesteia la procesiunile ocazionate de înhumarea fiului său. În urma analizei efectuate, comisia a luat decizia acordării permisiunii de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, de luni, 17.09.2012, orele 20.30 până marţi, 18.09.2012, orele 20.30”, se arată în comunicat.

Slujba de înmormântare a lui Dan Mureşan va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Biserica Sfântul Anton din Baia Mare. Fiul fostului ministru al Agriculturii va fi înmormântat în cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare.

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan, a fost găsit mort într-un apartament din Nairobi (Kenya). Potrivit oficialilor din Nairobi, Dan Mureşan a făcut infarct.