Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir: DNA a lucrat cu o structură din Departamentul de Justiţie al SUA

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, susţine că există multe indicii potrivit cărora Direcţia Naţională Anticorupţie a lucrat cu Departamentul de Justiţie al SUA într-o serie de dosare care au privit interesul miliardarului George Soros.    

08 mai 2018, 15:16
Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir: DNA a lucrat cu o structură din Departamentul de Justiţie al SUA

„În iulie 2011, procurorul general al Statelor Unite a înfiinţat în cadrul Departamentului de Justiţie (DOJ) o unitate specială numită “Kleptocracy Unit” – în fapt,o structură anti-corupţie globală. Din informaţiile mele, apar din ce în ce mai multe elemente care arată că această structura a “primit” teme şi ţinte direct de la organizaţiile lui George Soros. Ţintele erau globale, din mai multe state ale lumii”, a precizat, pe Facebook, Daniel Dragomir.

„Apar tot mai multe indicii că Direcţia Naţională Anticorupţie a lucrat cu DOJ în o serie de dosare şi a conspirat alături de Kleptocracy Unit în interesul lui George Soros”, spune fostul ofiţer SRI.

Acesta mai afirmă că o comisie a Congresului SUA va începe investigarea implicării ilegale şi abuzive a Kleptocracy Unit, cu probe concrete, în o serie de dosare anticorupţie din întreaga lume.

„Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA. A venit vremea ca aceste practici abuzive şi ilegale să fie dezvăluite şi investigate”, a mai adăugat Dragomir.