Fostul prefect de Sibiu Cristian Roman, noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiu

Fostul prefect de Sibiu Cristian Roman este, de marţi, noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, el câştigând concursul pentru ocuparea acestei funcţii.

RomaniaTV.net
09 mai 2017, 12:13
Fostul prefect de Sibiu Cristian Roman, noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiu

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au declarat, marţi, pentru News.ro, că noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu este Cristian Roman.

„Dispozitia preşedintelui CJ de numire în funcţie a managerului Vasile Cristian Roman la Spitalul de Pneumoftiziologie a fost emisă în data de 5 mai şi începe să producă efecte din data de 9 mai, dată la care a fost semnat contractul de management”, au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, potrivit news.ro.

Cristian Roman a fost declarat admis la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, după ce, la concursul din 26 aprilie, a obţinut nota 9.05. Contracandidatul său, fostul manager al unităţii sanitare Ovidiu Nicolae Frâncu, a fost respins cu nota 8,80.

Cristian Roman a fost prefect al Sibiului în perioada martie 2016 – martie 2017.

Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu este în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, alături de Spitalul Judeţean şi Spitalul de Psihiatrie Sibiu.