Fostul prefect de Caraş a răbufnit după ce şi-a văzut fiul în cătuşe: Dobitocul dracului, şi izmenele le iau de pe tine, tot iau! VIDEO

Octavian Ţunea, fostul prefect PDL de Caraş-Severin şi-a pierdut cumpătul când a văzut că presa locală a scris că fiul său a fost arestat preventiv pentru fapte de corupţie.

30 mai 2017, 06:20
Fostul prefect de Caraş a răbufnit după ce şi-a văzut fiul în cătuşe: Dobitocul dracului, şi izmenele le iau de pe tine, tot iau! VIDEO

Octavian Țunea, fost prefect de Caraș-Severin, urmărit penal de către DNA pentru abuz în serviciu, jignește și amenință jurnaliști după ce fiul său, angajat RAR Timiș, a fost arestat preventiv pentru că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat.

Flavius Țunea a fost ridicat de mascații de la Combaterea Crimei Organizate, iar la solicitarea procurorului de caz judecătorii i-au pus cătușe pe mâini și l-au trimis în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Fără îndoială, momente grele pentru el și familia sa. Numai că reacția tatălui său, fostul prefect Octavian Țunea, depășește orice limită. Acesta nu e supărat pe ceea ce spun procurorii că ar fi făcut fiul său, ci pe ziariștii care au făcut publice acuzațiile ce i se aduc lui Flavius Țunea și implicarea efectivă a acestuia în grupul infracțional organizat specializat în furtul de mașini de lux și punerea lor în circulație sau la vânzare.

„Trebuie să spui de unde știi că este cârtiță, că nu l-a acuzat nimeni că este cârtiță! Faci o acuzație gravă, nimeni nu a făcut-o, nici procurorul nu a făcut-o, că a luat mită 1.100 de euro! Tu trebuie să spui de unde ai informația asta. Rechizitoriul ăla nu amintește nimic!”, a tunat Țunea la telefon într-un dialog cu unul din ziariștii Express de Banat.

„Este de 80 de pagini! Eu l-am citit! Jumate de pagină scrie despre fiul meu, dar tu trebuie să spui de unde ai informația, că nu scrie fiecare dobitoc ce vrea despre oameni fără să răspundă!” 

„Dobitocul dracului! Ce ești tu, bă, dobitocul dracului? Tu crezi că rămâi așa cu mine? Și izmenele le iau de pe tine, tot iau! Tu trebuie să spui cine ți-a dat ție informațiile astea! Te vom chema în instanță și te vom întreba care-i sursa. Tu crezi că rămâne ceva nepedepsit în lumea asta?! Bălăcăriți lumea cum vreți? Tot ce mai ai îți iau. Ești un dobitoc! Vei răspunde!”, a amenințat fostul prefect de Caraș-Severin.