Fostul premier Mihai Tudose l-a trimis pe Cîţu după covrigi: „La ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări…”

Mihai Tudose îl ironizează pe ministrul Florin Cîţu, după acţiunea de campanie de luni, când o delegaţie a PNL Bucureşti, condusă de Cîţu, a fost la porţile sediului PSD pentru a lăsa o scrisoare pentru Ciolacu.

24 nov. 2020, 15:17
Fostul premier Mihai Tudose l-a trimis pe Cîţu după covrigi: „La ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări…”

Fostul premier Mihai Tudose a scris o postare ironică despre Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.  Florin Cîțu, însoțit de alți membri de partid, a mers luni la sediul PSD, unde a lăsat o scrisoare pentru Marcel Ciolacu, pentru a elimina ”penalii” de pe lista pentru parlamentare. A stat la poze de grup, a făcut o declarație presei, a lăsat scrisoarea la poartă și a plecat, deși era așteptat de liderul PSD, în sediul partidului, pentru o discuție.

”Fiind la sediu în Kiseleff mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări… Voiam să-i spunem să aducă și niște covrigi. Din aceia cu care umblă câinii’n coadă în programul lor de guvernare….” a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose  a reactionat asa după ce ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, candidat PNL la alegerile parlamentare, a declarat luni că aşteaptă ca preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să ia o decizie în ceea ce priveşte „corupţii de pe listele PSD” la alegerile parlamentare.

„Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public”, a spus Cîţu la sediul central al PSD.

Întrebat de ce nu intră în sediul PSD, unde îl aşteaptă preşedintele social-democraţilor, Cîţu a menţionat că scrisoarea va fi depusă la sediul partidului, iar Ciolacu „poate să o citească”.

Florin Cîţu nu a semnat raportul de predare-primire de la Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, luni seară, că nu a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la ministrul PSD Eugen Teodorovici, întrucât a avut ”obiecţii”. Cîţu a afirmat că sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe, iar unele s-au finalizat. ”Raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte”, a precizat Cîţu.

Florin Cîţu anunţă că salariile bugetarilor nu vor fi tăiate. „Nu luăm astfel de măsuri. Astfel de măsuri accentuează criza economică”

Florin Cîţu a fost întrebat, luni seară, într-o conferinţă de presă, dacă a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la Eugen Teodorovici şi a afirmat: ”Am observaţii acolo şi sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe. În acest moment unele sunt terminate, iar raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte. Pentru celelalte aştept raportul final”.