Fostul preot care a ucis o fată de 15 ani în Mamaia a fost ARESTAT

Fostul preot din Bistriţa Năsăud, care a ucis o adolescentă de 15 ani înainte de Paşte, a fost arestat. Constantin Laurenţiu Aspru le-a spus anchetatorilor că a cunoscut-o pe fata pe Internet şi a bătut atât drum pentru o partidă de sex cu ea.

RomaniaTV.net
12 apr. 2015, 13:45
Fostul preot care a ucis o fată de 15 ani în Mamaia a fost ARESTAT

Constantin Laurenţiu Aspru a fost preot până în ianuarie într-o parohie din Bistriţa Năsăud. Recent soţia îl anunţase că vrea să divorţeze. Pe tânăra din Năvodari a cunoscut-o pe internet. El le-a povestit anchetatorilor că a știut de la început că fata se prostitua, numai că nu și-a dat seama că are 15 ani pentru că ea susținea că are 20. A venit special din Bistriţa-Năsăud în Năvodari ca să o întâlnească pe fată. Şi-au dat întâlnire vineri într-un apartament din Mamaia. Sâmbătă dimineață bărbatul și-a ieșit din minți pentru că fata i-a cerut bani în plus. Depăşise timpul pentru care plătise.

Citeşte şi: Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Mamaia: Fostul preot care a ucis-o pe fată venise la mare pentru SEX

„Am luat-o pur și simplu în brațe și am strâns-o la piept. Nu a opus rezistență. Mâinile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gâtul ei și am strâns-o până când a leșinat. Am întins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de călcat, l-am înfășurat de patru ori în jurul gâtului fetei și am sugrumat-o”, le-a declarat fostul preot anchetatorilor, citat de reporterntv.ro.

După ce a omorât-o pe tânăra de 15 ani, fostul preot a fugit de la locul faptei. A fost prins de poliţişti la scurt timp, pe o plajă din zonă. Crima a fost anunţată chiar de bărbat, care a sunat la poliţie, iar apoi şi-a aruncat telefonul.

La audieri, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe tânără într-un acces de furie. Fostul preot a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi magistraţii Tribunalului Constanța au emis mandat de arestare pe numele lui. 

Citeşte şi: CRIMĂ ORIBILĂ în Constanţa. O tânără a fost strangulată de un fost preot, pe care îl cunoscuse pe Facebook