Fostul preşedinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost eliberat condiţionat

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost eliberat, marţi, din Penitenciarul Focşani. Decizia instanţei privind eliberarea condiţionată a nu a fost contestată, devenind, astfel, definitivă. 

RomaniaTV.net
12 feb. 2019, 14:17
Fostul preşedinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost eliberat condiţionat

Judecătoria Focşani a admis pe 6 februarie cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, şi a dispus eliberarea condiţionată a acestuia. 

În decembrie 2016, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău Marian Cristinel Bîgiu a fost condamnat definitiv la cinci ani şi două luni de închisoare pentru luare de mită. Bîgiu a stat în arest preventiv aproape şase luni, începând din decembrie 2014, şi alte două luni în arest la domiciliu.

În perioada în care se afla după gratii, Cristinel Bîgiu, a primit în plus 8 luni de detenţie. Curtea de Apel Galați a admis contestația depusă de DNA la cererea lui Bîgiu de a contopi două pedepse de executare de cinci ani și două luni, respectiv de doi ani, majorând pedeapsa la cinci ani și zece luni de închisoare.