Fostul preşedinte american George W. Bush simte că REMBRANDT s-a REÎNCARNAT ÎN EL GALERIE FOTO

Publicat: Vineri, 22 Noiembrie 2013 14:17 // Actualizat: Vineri, 22 Noiembrie 2013 14:17 // Sursa: romaniatv.net

După mai mulţi ani în care s-a ţinut departe de ochii presei, fostul preşedinte american George W.Bush a făcut o mărturisire uluitoare presei, într-o emisiune de televiziune. 

Într-una din rarele sale apariţii la televiziune, la NBC, la emisiunea lui Jay Leno, după plecarea sa de la Casa Albă, fostul preşedinte George W. Bush a declarat că a început să picteze după ce a citit un eseu scris de fostul premier britanic, Wiston Churchill.

După câteva tentative de a picta, Bush şi-a dat seama că acesta poate fi hobby-ul lui. În încercarea de a se perfecţiona, şi-a angajat chiar şi un profesor de pictură căruia i-a spus: "Există un Rembrandt captiv în trupul meu, iar treaba ta este să-l scoţi la suprafaţă!"...Cu acea ocazie, George W. Bush a prezentat în timpul emisiunii mai multe picturi realizate de el. "Iau pictatul foarte în serios. Pot să spun că mi-a schimbat viaţa aşa că ţi-am adus şi ţie un desen", i-a spus el gazdei emisiunii, căreia i-a oferit un portret pictat de el, scrie myfoxatlanta.com.

Fostul preşedinte a mai declarat că acum încearcă să se bucure de linişte şi îşi dedică marea parte a timpului acestei pasiuni.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fostul preşedinte american George W.Bush hobby pictură presedintele american
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 nov 21:46
...a mai declarat că acum încearcă să se bucure de linişte şi îşi dedică marea parte a timpului acestei pasiuni. Sursa AICI 2013-11-22 ...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H