Fostul primar al Buzăului, implicat într-un carambol. Autospeciala ISU chemată la eveniment a fost implicată în alt accident VIDEO

Accident grav provocat de un important lider politic! Fostul primar al Buzaului a fost implicat într-un carambol soldat cu doi răniţi. Victimele sunt un cunoscut bucătar din oraş şi logodnica lui. Culmea, una dintre autospecialele ISU care se deplasa la locul incidentului a fost lovită în plin de un alt autoturism. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
16 nov. 2019, 06:50
Fostul primar al Buzăului, implicat într-un carambol. Autospeciala ISU chemată la eveniment a fost implicată în alt accident VIDEO

Accidentul a avut loc pe un bulevard din Buzău. Fănică Bârlă, fostul primar interimar al oraşului, a încurcat pedalele maşinii şi a lovit din spate un autoturism staţionat la semafor. În prima maşină se afla Chef Cristi Dobre „Ice”, un cunoscut bucătar şi logodnica lui.

Autospeciala de la ISU care venea la acest accident a fost și ea implicată într-un eveniment rutier. Pentru că se afla în misiune, maşina pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferiţa unui SUV, conform presei locale – soţia unui fost lider PDL, nu a acordat prioritate şi a intrat în plin cu echipajul de intervenţie.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Mașina pompierilor a suferit însă daune serioase.Poliţiştii au deschis anchete separate pentru cele două accidente rutiere. 


loading...