Fostul principe Nicolae şi Alina Binder au stabilit data cununiei religioase

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa, Alina Binder, se vor căsători religios pe 30 septembrie, la Sinaia, după ce anul trecut s-au cununat civil în Marea Britanie, informează România TV. La eveniment vor participa oaspeţi cu sînge albastru din multe alte familii regale din lume. Deocamdată Familia Regală a României nu a confirmat prezenţa la eveniment.

RomaniaTV.net
13 mai 2018, 12:41
Fostul principe Nicolae şi Alina Binder au stabilit data cununiei religioase

Fostul principele Nicoale a anunţat că se va cununa religios cu Alina Maria Binder pe data de 30 septembrie la Biserica „Sfântul Ilie” din Sinaia. Cununia religioasă a fi urmată de o recepţie care se va ţine cel mai probabil la cazinoul din Sinaia.

„”Nicolae al României şi Alina-Maria Binder sunt încântaţi să anunţe oficierea cununiei religioase la Biserica «Sfântul Ilie» din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasă va fi urmată de recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare”, a anunţat, duminică, pe Facebook, fostul principe Nicolae.

Deocamdată nu se ştie dacă la nuntă va lua parte şi Familia Regală a României. Este ştiut însă că între principe şi familia regală este o situaţie tensionată însă Nicoale a spus în mai multe rânduri că va invita toată Familia Regală. Se aşteaptă însă ca la eveniment să participe oaspeţi regali de peste hotare.

Fostul principe Nicoale şi Alina Binder s-au căsătorit civil anul trecut în Marea Britanie.