Fostul şef al ANAF Gelu Diaconu anunţă că instituţia i-a făcut plângere penală

Publicat: Marţi, 05 Februarie 2019 15:01 // Actualizat: Marţi, 05 Februarie 2019 15:03 // Sursa: romaniatv.net

Fostul şef al ANAF Gelu Diaconu anunţă că instituţia i-a făcut plângere penală, acuzându-l că prezintă date nedestinate publicităţii.

"Cred că tocmai am bifat o premieră naţională: ANAF, firmă de casă a PSD, mi-a făcut plângere penală pentru că prezint public informaţii de interes general dar pe care ei le consideră că "nefiind destinate publicităţii". E posibil să fiu primul cetăţean român fără nicio funcţie publică, "posesor" de plângere penală de la o instituţie a statului pentru că dezvălui ilegalităţile şi minciunile lor. Să ne înţelegem: nu dezvălui informaţii clasificate şi nici pe cele care ţin de secretul fiscal!", anunţă Diaconu pe Facebook.

El mai susţine că în timpul guvernării tehnocrate, când făcea acelaşi lucru, s-au făcut echipe de anchetă ca să se afle cine îi furnizează informaţii din interiorul ANAF.

"Dar nu le-a dat prin cap să-mi facă plângere penală. Măcar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limită şi înţelegeau democraţia", subliniază Gelu Diaconu.

Diaconu susţine că "gaşca PSD, având o mentalitate de trib care prăduieşte tot ce ii iese în cale, nu poate concepe ca, dacă un cetăţean arată cum au "fabricat" ei, de exemplu, analize de risc pentru a intimida cu controale redactiile Hotnews si Rise Project, acesta nu face decat să servească interesului public".

"Demascarea unei ilegalităţi nu este numai o obligaţie civică, ci chiar o obligaţie legală!! Altcineva în locul meu le-ar zice că sunt de-a dreptul prostănaci (ca să folosesc un cuvânt drag psd-iştilor!), nu doar incompetenţi cu acte şi infractori în devenire", declară fostul şef al ANAF, anunţând că lucrează la un text în care va arăta cum au premeditat blocarea investiţiilor şi cum sacrifică dezvoltarea, şi aşa fragilă, a României.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF gelu diaconu plângere penală Gelu Diaconu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 feb 21:39
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Notarul mi-a zis ca daca nu am sa-i dau 90 de Euro pe stampila ma omoara si ma inlocuieste cu un O.
05 feb 21:15
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
Daca nu ma raneau mai mult ca sigur venea cineva si zicea ca merit,ma gandesc.
1
EUR
4.7619
RON
24 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H