Fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti e categoric: „Este imposibil ca Alexandra să fi fost incinerată în acest butoi”

Gheorghe Ionel, fostul sef al crematoriului Vitan-Bârzeşti, consideră că este imposibil ca Gheorghe Dincă să fi ars trupul Alexandrei în butoiul din curtea casei în cursul zilei de joi, după ce fata a vorbit la telefon.

30 iul. 2019, 19:03
Fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti e categoric: „Este imposibil ca Alexandra să fi fost incinerată în acest butoi”

100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. Se face o incinerare doar când se ajunge la temperatură de 1.400 de grade. Poate să toarne ce vrea el, nu se poate obține o asemenea temperatură. În crematoriu se obținea temperatura după circa o oră de mers a arzătorului în gol și abia se ajungea la 1.200 de grade.

Citeşte şi Cum a scăpat criminalul din Caracal de bijuteriile Alexandrei. Noi imagini cu Gheorghe Dincă, după răpire VIDEO

Exclus așa ceva, iar arzătorul era imens cu un diametru de aproape un metru. Nu, exclus așa ceva. Nu pot să cred. Acel nemernic, părerea mea personală, trage de timp. Eu cred că este în viaţă fetiţa și el trage de timp să acopere niște urme și să dea posibilitatea altor complici să o scoată din ţară. Părerea mea. Se puteau incinera în butoi eventual doar părul și pielea”, susţine Ionel Gheorghe, fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti.

„Sunt Alexandra, nu sunt moartă!”. Mesaj cutremurător apărut pe Facebook după cazul din Caracal