Fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din Buzău, prins cu numere de înmatriculare FALSE

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a deschis dosar penal pe numele comisarului-șef Vasile Nicolae, acesta fiind cercetat de procurori pentru infracțiunea de "punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat". Această faptă se pedepsește cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă, a anunțat vineri Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

15 ian. 2016, 15:07
Fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din Buzău, prins cu numere de înmatriculare FALSE

Comisarul șef și-a dat luni demisia din funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Buzău invocând probleme medicale.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău s-a înregistrat un dosar penal privind șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, funcție deținută la data săvârșirii faptei, dosar înaintat de IPJ unității de parchet sus-menționate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.334 Cod penal”, se precizează într-un comunicat transmis Agerpres de către Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Potrivit unor surse judiciare, fostul șef al Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Buzău a condus cu numere de înmatriculare false un autoturism second hand cumpărat dintr-o țară din vestul Europei cu care făcea naveta pe ruta Buzău-Râmnicu Sărat.

Comisarul-șef Vasile Nicolae a condus Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Buzău din anul 2009, în februarie 2010 fiind declarat câștigător al concursului organizat pentru ocuparea acestei funcții.

Citeşte şi Doi ofiţeri de la Poliţia Sectorului 6, arestaţi la domiciliu într-un dosar de luare de mită UPDATE