Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, masă specială în puşcărie: Ce au pregătit bucătarii pentru deţinuţii de la Jilava

Cei aproximativ 900 de deținuți de la Penitenciarul Jilava-București vor avea parte, de Revelion, de un meniu festiv. Printre cei care vor gusta din preparatele pregătite în bucătăria închisorii se numără și fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, încarcerat după o condamnare pentru trafic de influență.

RomaniaTV.net
31 dec. 2019, 07:52
Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, masă specială în puşcărie: Ce au pregătit bucătarii pentru deţinuţii de la Jilava

Ce mănâncă pușcăriașii din celebrul penitenciar de Revelion:

31 decembrie

Dimineața: ceai, biscuiți, unt, pateu de ficat

Prânz: supă de legume cu fidea, pilaf de orez cu carne de pui

Seara masa festivă: piure de cartofi cu friptură la grătar din cotlet de porc și pulpă de pui (musulmani), murături asortate, măr, cozonac cu cacao, nucă și rahat

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condanat definitiv, în luna mai a acestui an, la 5 ani de închisoare pentru tafic de influență, scrie stiripesurse.

Pe de altă parte, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia instanţei de fond privind confiscarea sumei de 12.513.894 lei de la Blejnar şi menţinerea sechestrului pe averea acestuia până la concurenţa acestei sume.

Sorin Blejnar a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti în decembrie 2016, fiind acuzat că, în cursul anului 2011, în contextul iniţierii unor proceduri de achiziţii publice la nivelul ANAF, a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi încheiate la nivelul instituţiei publice respective.