Fostul şef de campanie al lui Donald Trump a fost condamnat pentru deturnare de fonduri

Preşedintele american Donald Trump a declarat despre condamnarea fostului şef al campaniei din 2016, Paul Manafort, că nu îl implică , detaşându-se astfel de condamnarea acestuia.

RomaniaTV.net
22 aug. 2018, 06:17
Fostul şef de campanie al lui Donald Trump a fost condamnat pentru deturnare de fonduri

„Nu mă implic”, a declarat Trump după sentiţa pe care a primit-o fostul său şef de campanie, Paul Manafort. Preşedintele american a încercat astfel să se detaşeze de condamnarea acestuia, scrie presa americană.

Cu toate acestea, Trump şi-a declarat părerea de rău pentru fostul lui şef de campanie, scrie presa americană. „Mă simt stânjenit pentru Paul Manafort”, a spus Trump după aflarea deciziei ce îl implică pe Manafort.  sosind în Virginia de Vest pentru o întrunire politică. „Nu mă implică”, a mai subliniat preşedintele. Trump a ţinut însă să precizeze că sentinţa dată lui Manafort „nu are nimic cu amestecul Rusiei” în campania electorală 2016.

„Nu are nimic de-a face cu implicarea rusească, vom continua vânătoarea de vrăjitoare”, a adăugat Trump.

Citeşte şi Politician inculpat pentru deturnare de fonduri de campanie. Este implicată şi soţia lui

Paul Manafort, fostul şef de campanie al preşedintelui american Donald Trump la alegerile din 2016, a fost găsit vinovat pentru 18 capete de acuzare ce au vizat diferite infracţiuni, între care evaziune fiscală, fraudă bancară şi ascunderea unor conturi ca parte a investigaţiei privind interferenţa Rusiei în alegerile din 2016, a anunţat presa americană.

Procurorii au descoperit că Manafort ar fi colectat 65 milioane dolari în conturile bancare străine din 2010 până în 2014 şi că a cheltuit peste 15 milioane de dolari pentru achiziţii de lux în aceeaşi perioadă.