Fostul soţ al lui Kim Kardashian, nervos peste măsură. A provocat o bătaie în NBA VIDEO

Kris Humphries, soţul de 72 de zile al lui Kim Kardashian, joacă în NBA, pentru formaţia Brooklyn Nets, care îl plăteşte cu 12 milioane de dolari pe an. Miercuri noaptea el a stârnit furia jucătorilor lui Boston Celtics, după un fault asupra lui Kevin Garnett.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 19:08
Fostul soţ al lui Kim Kardashian, nervos peste măsură. A provocat o bătaie în NBA VIDEO

La doar o zi după unul dintre cele mai amuzante auto-coşuri văzute în NBA, campionatul profesionist nord-american de baschet revine în centrul atenţiei, cu o nouă acţiune care a ridicat sala în picioare. De această dată a fost vorba de o bătaie între jucători, la meciul Boston Celtics – Brooklyn Nets (83-95).

Totul a pornit de la un fault făcut de Kris Humphries (Brooklyn), fostul soţ, timp de 72 de zile, al lui Kim Kardashian. Humphries l-a busculat pe Kevin Garnett, la o acţiune sub panou, iar faultul său a atras furia unui alt jucător de la Boston, Rajon Rondo, care a sărit la gâtul lui Humphries.

Imediat, în luptă s-au implicat mai mulţi jucători ai lui Celtics, dar în final au fost eliminaţi trei baschetbalişti: Rondo (Celtics), Humphries şi Rasheed Wallace (Nets).