Fostul soț al Oanei Roman, desființat de internauți! Marius Elisei și-a enervat urmăritorii după ultimele fotografii postate. ”Îmi provoci silă, ai uitat de copilul tău”

Fostul partener al Oanei Roman pare în culmea fericirii, după cum se poate observa de pe conturile lui pe rețelele sociale. De când s-a despărțit de Oana Roman, bărbatul a intrat într-o nouă relație în care pare împlinit, însă, după observațiile fanilor lui, Elisei a cam uitat de Isa.

24 nov. 2023, 22:46

De aproximativ două luni s-a aflat că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman este împreună cu o altă femeie, persoană pe care Isa, fiica Oanei Roman și a acestuia a cunoscut-o deja!

Citește și Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

De când a încheiat relația cu Oana Roman, Marius Elisei postează foarte des pe Instagram, atât imagini cu el, cât și imagini în care este alături de noua sa iubită.

Este o mare diferență, deoarece, cât timp a fost într-o relație cu Oana, bărbatul nu se afișa pe internet aproape deloc.

Totuși, internauții nu sunt prea fericiți și îl atacă pe Elisei pentru că ”ar fi uitat de Iza”.

Ultima fotografie cu noua iubită este postată în urmă cu 6 zile, iar în secția de comentarii oamenii au lăsat mai mult păreri negative, decât pozitive.

„Ți-a făcut de mâncare?”, a scris cineva.

„Ai un copil de care nu îți pasă deloc. Ai uitat de copilul tău. Îmi provoci silă”, a scris altcineva.

„Spui că vezi copilul în weekend, la două săptămâni..Ar trebui să rămâi tatăl fetiței oricum, să fii prezent în viața ei”, a fost părerea altcuiva.

”Postezi fără să gândești prea mult”

Asta nu este tot, printre nenumăratele imagini pe care Elisei le-a postat alături de noua iubită, există și descrieri siropoase care le-au făcut greață internauților.

Într-o imagine de pe Instagram, Elisei a lăsat câteva cuvinte emoționante în descriere.

Vezi și Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte mama vedetei, la o lună de la operație: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex”

„Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc”, a scris bărbatul.

Însă în secțiunea de comentarii, fanii au luat-o razna, și nu pentru că se bucură pentru Marius Elisei, ci pentru că e foarte clar că bărbatul și-a dat uitării familia adevărată.

„Parcă ești un copil mic care și-a luat jucărie nouă, postezi într-una cu noua iubită, când știi situația cu fetița..Postezi fără să gândești prea mult”, a scris cineva.

„Ar fi cazul să spui aceste vorbe mai întâi fetei tale!”, a mai fost părerea altuia.

„Cu Oana și fetița era altfel, păcat. Erați o familie”, a mai scris un internaut.

„Dar tu te vezi în poze?”, a mai scris cineva.

Marius Elisei, acuzat că este întreținut și de noua iubită

Dacă Marius este cel mai fericit om de pe pământ și nu ratează nicio ocazie de a-i face declarații noii iubite prin intermediul social media, nu la fel de încântați sunt prietenii femeii de 40 de ani, care susțin că fostul soț al Oanei Roman trăiește pe spatele brunetei.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni.Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? Ei merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre. Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi, pentru CANCAN.RO.