Fostul soț al Oanei Roman, desființat de internauți! Marius Elisei și-a enervat urmăritorii după ultimele fotografii postate. ”Îmi provoci silă, ai uitat de copilul tău”

Fostul partener al Oanei Roman pare în culmea fericirii, după cum se poate observa de pe conturile lui pe rețelele sociale. De când s-a despărțit de Oana Roman, bărbatul a intrat într-o nouă relație în care pare împlinit, însă, după observațiile fanilor lui, Elisei a cam uitat de Isa.
Alina Costache
24 nov. 2023, 22:46
Fostul soț al Oanei Roman, desființat de internauți! Marius Elisei și-a enervat urmăritorii după ultimele fotografii postate. ”Îmi provoci silă, ai uitat de copilul tău”

De aproximativ două luni s-a aflat că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman este împreună cu o altă femeie, persoană pe care Isa, fiica Oanei Roman și a acestuia a cunoscut-o deja!

Citește și Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

De când a încheiat relația cu Oana Roman, Marius Elisei postează foarte des pe Instagram, atât imagini cu el, cât și imagini în care este alături de noua sa iubită.

Este o mare diferență, deoarece, cât timp a fost într-o relație cu Oana, bărbatul nu se afișa pe internet aproape deloc.

Totuși, internauții nu sunt prea fericiți și îl atacă pe Elisei pentru că ”ar fi uitat de Iza”.

Ultima fotografie cu noua iubită este postată în urmă cu 6 zile, iar în secția de comentarii oamenii au lăsat mai mult păreri negative, decât pozitive.

„Ți-a făcut de mâncare?”, a scris cineva.

„Ai un copil de care nu îți pasă deloc. Ai uitat de copilul tău. Îmi provoci silă”, a scris altcineva.

„Spui că vezi copilul în weekend, la două săptămâni..Ar trebui să rămâi tatăl fetiței oricum, să fii prezent în viața ei”, a fost părerea altcuiva.

”Postezi fără să gândești prea mult”

Asta nu este tot, printre nenumăratele imagini pe care Elisei le-a postat alături de noua iubită, există și descrieri siropoase care le-au făcut greață internauților.

Într-o imagine de pe Instagram, Elisei a lăsat câteva cuvinte emoționante în descriere.

Vezi și Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte mama vedetei, la o lună de la operație: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex”

„Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc”, a scris bărbatul.

Însă în secțiunea de comentarii, fanii au luat-o razna, și nu pentru că se bucură pentru Marius Elisei, ci pentru că e foarte clar că bărbatul și-a dat uitării familia adevărată.

„Parcă ești un copil mic care și-a luat jucărie nouă, postezi într-una cu noua iubită, când știi situația cu fetița..Postezi fără să gândești prea mult”, a scris cineva.

„Ar fi cazul să spui aceste vorbe mai întâi fetei tale!”, a mai fost părerea altuia.

„Cu Oana și fetița era altfel, păcat. Erați o familie”, a mai scris un internaut.

„Dar tu te vezi în poze?”, a mai scris cineva.

Marius Elisei, acuzat că este întreținut și de noua iubită

Dacă Marius este cel mai fericit om de pe pământ și nu ratează nicio ocazie de a-i face declarații noii iubite prin intermediul social media, nu la fel de încântați sunt prietenii femeii de 40 de ani, care susțin că fostul soț al Oanei Roman trăiește pe spatele brunetei.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni.Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? Ei merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre. Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi, pentru CANCAN.RO.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!