FOTBAL Gică Popescu anunţă câţi bani va încasa Viitorul din transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Lui Ianis Hagi i-a mers bine în perioada pandemiei, iar clubul la care evoluează sub formă de împrumut, Glasgow Rangers, a decis să activeze clauza pentru a-l achiziţiona definitiv de la Genk.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 06:55
FOTBAL Gică Popescu anunţă câţi bani va încasa Viitorul din transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Suma pentru care se va face transferul nu este încă cunoscută, dar în presă au apărut speculaţii privind suma pe care Viitorul, care a păstrat un procentaj din suma de transfer, ar urma să o încaseze în urma tranzacţiei, vorbindu-se despre 700.000 de euro. Gică Popescu, preşedintele clubului patronat de Hagi, a ţinut să clarifice situaţia.

„E o reuşită pentru Ianis în primul rând, a trecut prin momente grele la Genk, a făcut pasul la Rangers, a fost apreciat, a dat goluri, publicul l-a primit cu braţele deschise, era finalul dorit de toţi.

Şi el e fericit, cred că mai are de jucat un meci în Europa League.

Am văzut (n.r. în presă) că clubul a primit 700 de mii de euro după transferul lui Ianis la Rangers. Într-adevăr, am păstrat procente, dar deocamdata nu ştim cu cât s-a vândut Ianis.

Noi avem 10% din diferenţa dintre preţul cu care l-a cumpărat Genk şi preţul lui Rangers, dar în niciun caz nu e vorba de 700 de mii, nu ne-am îmbogăţit,” a precizat Gică Popescu.

Citeşte şi: Veste excelentă pentru MICROBIŞTI. Serie A se reia pe 20 IUNIE