Fotbalist campion cu Dinamo, suspendat 10 LUNI pentru tentativă de BLAT

Bombă în fotbal: Alexandru Bălțoi, 35 de ani, fostul atacant al lui Dinamo, a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Bălțoi, antrenor secund și jucător la Atletico Vaslui, în Liga 3, a primit o suspendare de 10 luni și a fost amendat cu 100.000 de lei, pentru tentativă de trucare de meciuri.

04 iul. 2017, 09:30
Fotbalist campion cu Dinamo, suspendat 10 LUNI pentru tentativă de BLAT

Alexandru Bălțoi a contactat persoane din conducerea clubului Dacia Brăila, din Liga 2, propunându-le prin SMS aproximativ 10.000 de euro pentru a pierde meciul cu Clinceni, din 14 aprilie 2017, cu două zile înainte Paște.

„Să aveți bani de Paște”, a fost unul dintre mesajele atacantului. Oficialii de la Dacia l-au refuzat, iar echipa din Brăila a câștigat cu 1-0.

„Asta e o tâmpenie, o aberație. Am făcut o glumă de 1 aprilie cu Alin Pânzaru (n.r antrenorul de la Dacia Brăila). I-am zis să facem și noi o chestie. Era o glumă, dar el a luat-o în serios și s-a dus cu SMS-ul la Federație. Sunt nevinovat. Oricum m-am lăsat de fotbal. Fac niște cursuri de kinetoterapie”, a spus Alex Bălțoi pentru GSP.

Bălțoi a câștigat două titluri de campion cu Dinamo, când era unul dintre jucătorii preferați ai lui Cristi Borcea.