Fotbalist de 23 de ani, înjunghiat mortal. Tânărul avea 18 meciuri în echipa naţională şi jucase în Anglia

Osagi Bascome, fostul star al grupării engleze Darlington și component al echipei reprezentative din Bermuda, a murit la vârsta de 23 de ani.

18 dec. 2021, 19:05
Fotbalist de 23 de ani, înjunghiat mortal. Tânărul avea 18 meciuri în echipa naţională şi jucase în Anglia

„Suntem devastaţi”, au scris pe Twitter reprezentanţii clubului Darlington, la aflarea veştii că Osagi Bascome a fost înjunghiat.

După ce a petrecut un timp în academiile lui Aston Villa și Bristol City, Bascome s-a stabilit la Massanassa, în Spania. Bascome s-a transferat la Darlington în 2019, unde a avut o prestaţie memorabilă în Cupa Angliei, unde a reuşit o pasă de gol contra celor de la Walsall.

Bascome avea şi 18 meciuri în naţionala din Bermuda, pentru care a marcat un gol.

Pasa de gol din meciul cu Walsall:

Citeşte şi Gest extrem comis de un copil de doar 12 ani! Lockdown-ul l-a făcut să-și ia viața. „Covid mi-a ucis fiul”

Sâmbătă, Poliția din Bermuda a confirmat că un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „O anchetă a început cu privire la circumstanțele morții unui bărbat de 23 de ani, care a decedat din cauza rănilor suferite. Ofițerii se aflau la Spitalul King Edward Memorial în legătură cu o altă problemă, când au fost alertați despre victima care a fost adusă la Departamentul de Primiri Urgențe într-o stare de critică, a cărei cauză părea a fi multiple răni de înjunghiere. Victima a fost transportată la spital cu un vehicul privat„.

Citeşte şi Cunoscut om de afaceri din Iaşi, arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un angajat