Fotbalist de la Lazio, mort în accident rutier. Colegul lui Radu Ştefan avea doar 19 ani

Mijlocaşul Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani, jucător al echipei Primavera a clubului Lazio, a decedat, miercuri, în urma unui accident rutier.

25 mart. 2021, 15:20
Fotbalist de la Lazio, mort în accident rutier. Colegul lui Radu Ştefan avea doar 19 ani

Suntem şocaţi de durere. Preşedintele şi toţi cei de la clubul Lazio sunt împreună cu familia tânărului Daniel Guerini”, a precizat clubul roman, pe Twitter.

Tânărul, care a împlinit 19 ani duminică, se afla într-un Smart For Four cu alţi doi prieteni adolescenţi, când autovehiculul lor s-a ciocnit frontal, în jurul orei locale 20.00, pe o stradă din Roma, cu un Mercedes Clasa A condus de un bărbat de 68 de ani, după cum scrie The Sun.

Citeşte şi Fotbalist mort la 32 de ani. A fost atins de un glonţ rătăcit la o înmormântare

Cei doi tineri din maşina lui Guerini au fost internaţi în stare gravă la spital. Şi celălalt şofer a fost internat, în stare de şoc.

Guerini era născut la Roma şi a mai jucat la echipele de juniori ale cluburilor Torino, Fiorentina şi Spal. El a fost component al naţionalelor U15 şi U16 ale Italiei. Daniel Guerini a crescut la Lazio, club la care se întorsese în ianuarie, după ce plecase la Torino. El a semnat cu gruparea la care evoluează şi Radu Ştefan un contract valabil până în 2024.

Citeşte şi Şoc în fotbal. Fotbalistul naţionalei, mort într-un accident teribil. Maşina a explodat la impact

Daniel Guerini, Lazio Roma:

Daniel Guerini