Fotbalist MORT în urma unei EXPLOZII la o fabrică de ALCOOL

Cristian Mihalca, rănit după ce un cazan de ţuică i-a explodat în faţă, într-o fabrică de alcool ce funcţiona ilegal, a murit la Spitalul Floreasca. Mihalca, fost portar la Unirea Dej, lucra ca agent de poliţie.

16 iul. 2015, 14:50
Fotbalist MORT în urma unei EXPLOZII la o fabrică de ALCOOL

Cristian Mihalca, fost portar la Unirea Dej, a devenit, după o carieră de fotbalist, luptător în cadrul Detașamentului Poliției de Intervenție Rapidă Maramureș (DPIR). El şi cu un coleg au fost răniţi, după ce un cazan de ţuică le-a explodat în faţă, într-o fabrică de alcool ce funcţiona ilegal.

Citeşte şi Doi poliţişti din Maramureş, răniţi la o percheziţie. Un cazan de pălincă le-a explodat în faţă VIDEO

Poliţiştii au descins, miercuri dimineaţă, la o fabrică din localitatea Buşag, despre care aveau informaţii că produce ilegal alcool. Rezultatele anchetei din timpul zilei i-au făcut pe oamenii legii să se întoarcă spre seară la faţă locului.

Cei doi poliţişti aveau misiunea clară de a ridica mai multe probe. Printre ele s-a aflat şi un cazan în care se fierbea alcool. Oamenii legii nu şi-au dat seama că acesta era sub presiune, iar, în momentul în care au vrut să-l ridice, a explodat. Suflul exploziei l-a afectat şi pe unul din muncitori.