Fotbaliştii de la FC Braşov, JEFUIŢI în timpul meciului cu CS Mioveni

Vestiarul echipei FC Brasov a fost spart in timpul partidei cu CS Mioveni, scor 0-0, din etapa a X-a a Ligii a II-a.

24 oct. 2015, 16:02
Fotbaliştii de la FC Braşov, JEFUIŢI în timpul meciului cu CS Mioveni

Jucatorii au ramas fara bani, telefoane mobile si acte, dupa ce hotii au spart geamul vestiarului cu un bolovan si au patruns prin efractie, anunta Dolce Sport.

La pauza meciului, totul era in regula in vestiarul brasovenilor. Mai mult, prin minutul 60, unul din angajatii clubului de sub Tampa a intrat in vestiar sa ia un obiect de echipament. 10 minute mai tarziu, Horia Popa, jucator care urma sa intre in teren din postura de rezerva, a incercat si el sa intre in vestiar inainte sa fie introdus in teren, insa acesta era inchis.

Paznicii firmei care asigura paza in incinta stadionului nu au auzit nimic iar zona din afara stadionului era asigurata de o patrula a jandarmilor. Aceasta se afla, probabil, in alta parte cand au actionat hotii.

Stadionul echipei brasovene se afla chiar langa una din arterele importante care traverseaza Brasovul iar geamul vestiarului care a fost spart se afla la numai 2 metri de sosea. Cu toate ca traficul este intens in zona, nimeni nu a vazut hotii in timp ce intrau pe fereastra in vestiar. Politia si politia locala au sosit imediat la stadion si au inceput ancheta.