Fotbaliștii de națională care au făcut schimb de iubite. Cum au ajuns să aibă trei copii împreună

Cine spune că în fotbal nu poate fi vorba și despre reale telenovele? În cea de față sunt implicați doi fotbaliști celebri, două femei frumoase foc, dar și trei copii.

03 ian. 2024, 23:58
Fotbaliștii de națională care au făcut schimb de iubite. Cum au ajuns să aibă trei copii împreună
Fotbaliștii de națională care au făcut schimb de iubite. Cum au ajuns să aibă trei copii împreună

Fotbaliștii de națională care nu au vrut să împartă mingea de fotbal, ci iubitele. Eder Militao, jucător la Real Madrid, și Leo Pereira, fundaș la Flamengo, au iubit și același sport, dar și aceleași femei.

Citește și: A mers să se distreze și nu s-a mai întors! Fost fotbalist, împușcat mortal în toaleta unui club de noapte. Avea doar 22 de ani

Fotbaliștii de națională care au făcut schimb de iubite

Eder Militao s-a iubit cu Karoline Lima, modelul care i-a dăruit și un copil, însă Revelionul l-a petrecut cu Leo Pereira. Cei doi s-au despărțit cu doar câteva zile înainte ca tânăra să nască o fetiță, în 2022. Acum, potrivit publicațiilor braziliene, Eder Militao are o relație cu Taina Castro, fosta parteneră a lui Pereira, cu care are doi copii.

Situația bizară surprinde chiar și presa din Brazilia. În timp ce Militao este unul dintre cei mai apreciați fundași centrali din lume, titular la Real Madrid, Leo Pereira, care evoluează pe același post, a fost convocat doar la reprezentativa U20 a țării sale și nu a jucat în afara Braziliei decât câteva luni, la Orlando, în MLS.

În 2022, Militao și Lima păreau că sunt încă prieteni, mai ales că sportivul i-a fost alături fostei sale partenere pe vremea sarcinii și a nașterii. Adevărul este, însă, că fundașul a dat-o în judecată pe Karoline Lima, pe motivul unei presupuse hărțuiri pe rețelele sociale provocată de model.

Eder Militao a susțiut că fosta sa parteneră i-a pus pe numeroșii săi urmăritori de pe rețelele sociale să-l atace. De asemenea, fundașul a acuzat că modelul s-a folosit de rețelele sociale pentru a-l denigra, prin declarații și filmări defăimătoare.

Citește și: Un fost fotbalist celebru, jefuit în plină stradă. Sportivul a fost atacat și amenințat cu moartea