A mers să se distreze și nu s-a mai întors! Fost fotbalist, împușcat mortal în toaleta unui club de noapte. Avea doar 22 de ani

Sfârșit devastator pentru un fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a fost împușcat mortal în baia unui club de noapte din Palermo, Italia. Băiatul a fost dus la spital, însă a fost prea târziu.

22 dec. 2023, 21:34

Din ce în ce mai multe cazuri șocante în toată lumea. Un tânăr de doar 22 de ani și-a găsit sfârșitul în incinta unui club.

Citește și Farsa care era să îi aducă moartea! Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube

Sfârșit devastator pentru un fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a fost împușcat mortal în baia unui club de noapte din Palermo, Italia. Băiatul a fost dus la spital, însă a fost prea târziu pentru el.

Tragedie în Palermo, Italia, acolo unde un fost fotbalist de doar 22 de ani a fost împușcat mortal în baia unui club de noapte.

Rosolino ”Lino” Celesia a fost transportat de urgență la spital, însă din nefericire, medicii l-au declarat decedat la sosire.

Fostul jucător de fotbal a fost împușcat de trei ori în gât și în piept de doi frați, în vârstă de 17 și 22 de ani, cu care ar fi avut conflicte de ceva vreme.

Fostul club de fotbal al tânărului a transmis un mesaj

Poliția a intervievat martorii și au examinat filmările de pe camerele de luat vederi, iar cei doi au fost arestați.

Minorul a fost acuzat de omor, în timp ce fratele său a fost acuzat de deținere ilegală de armă de foc.

Potrivit celor care îi cunoșteau pe tineri, relațiile dintre fostul fotbalist și frați erau tensionate de vreo lună.

Celsia a jucat ca atacant pentru echipele de tineret Trapani, Tornio și Palermo, apoi a jucat pentru Marsala și Troina în Serie D, potrivit TheSun.

Citește și Tragedie pe șosea.18 persoane au murit într-un accident la nord de capitală

A jucat ultima oară pentru Parmonval înainte de a se retrage. Fostul club al Celesiei, Torino, a transmis un mesaj: „Președintele Urbano Cairo și întregul club de fotbal Torino împărtășesc profund durerea familiei Celesia pentru moartea lui Rosolino Celesia, un fost jucător de la tineret Granata (Torino). Celor dragi, tuturor rudelor și numeroșilor prieteni ai lui, condoleanțe”.