Fotbaliştii Rapidului, obligaţi să rămână în Giuleşti. LPF a suspendat judecarea memoriilor

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a suspendat judecarea cazurilor celor nouă jucători rapidişti până la încheierea procedurii de insolvenţă în care se află SC FC Rapid SA.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 13:47
Fotbaliştii Rapidului, obligaţi să rămână în Giuleşti. LPF a suspendat judecarea memoriilor

Fotbaliştii Daniel Oros, Ovidiu Burcă, Ionuţ Voicu şi Alexandru Ioniţă au depus memorii doar pentru plata salariilor restante, în timp ce Rui Duarte, Ovidiu Herea, Mihai Roman, Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore au solicitat Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor şi încetarea raporturilor contractuale.

Respinge cererea de disjungere formulată de către reclamant (n.r. – cei nouă jucători rapidişti). Admite cererea de suspendare a judecăţii formulată de către pârât (n.r. – FC Rapid). Dispune suspendarea judecăţii până la soluţionarea procedurii de insolvenţă deschisă faţă de pârât. Cu recurs pe toata durata suspendării„, se menţionează în soluţia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor publicată, vineri, pe site-ul oficial al LPF.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. La 7 decembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos.