Fotbalistul acuzat de blat se apără: Arbitrul i-a încurajat tot timpul pe cei de la Dinamo

Iulian Mamele, unul dintre fundaşii Concordiei Chiajna, despre care arbitrul Alexandru Tudor a spus în timpul partidei cu Dinamo că "e pe blat" şi "caută să fie eliminat", a reacţionat dur după acuzaţiile centralului.

22 feb. 2016, 10:59
Fotbalistul acuzat de blat se apără: Arbitrul i-a încurajat tot timpul pe cei de la Dinamo

Se întâmplă în cariera oricărui fotbalist să prindă o zi mai bună sau mai proastă. Domnul Tudor în timpul meciului le zicea „Bravo, bă, băieți” celor de la Dinamo. Îi încuraja pe tot parcursul meciului. I-am zis că nu se poate așa ceva chiar în fața noastră și mi-a răspuns că joacă prea bine și nu are cum să nu-i laude. La o minge mai lungă îi striga lui Rotariu: „O ajungi, o ajungi, o ajungi!” Am rămas șocat.

Citeşte şi Arbitrul Alexandru Tudor denunţă un blat din Liga 1. S-a întâmplat sâmbătă, la Dinamo-Chiajna

La fiecare fază fixă în careu nici bine nu ne apropiam de cei de la Dinamo și el ne zicea că se vede din avion că vrem roșu. Nici bine nu ne apropiam de el și zicea să luăm mâna de pe ei. Ne-a şicanat mereu. Acum am auzit că s-a dus la Adrian Falub și i-a zis că suntem blat. Să ne confirme și nouă domnul Tudor afirmațiile astea.

Citeşte şi Dumitru Dragomir, preşedintele Voluntariului, despre meciul cu Steaua: Le arătăm noi ce păţim!

N-am făcut în viața mea așa ceva și mi-e jenă că sunt pus în postura asta. Nu mai pot, tremur tot. Nici nu mă ascund și nici nu caut scuze. Îmi asum acest lucru. Am jucat slab, n-am dat încredere, am prins o seară mai slabă, se poate întâmpla în viața oricărui sportiv. Sunt bărbat și nu ascund acest lucru. Una e să faci un meci slab, dar ca fotbalist să auzi că arbitrul încurajează echipa adversă, pur și simplu îți ia tot cheful. Eu cu siguranță mă voi îndrepta împotriva lui Alexandru Tudor. Nu este ușor să muncești toată viața și să vină cineva și să declare așa ceva. Dacă el are dovezi să vină cu dovezi și fără niciun fel de problemă eu accept orice. Vorbesc în numele meu„, a declarat Iulian Mamele la Digi Sport Matinal.