Fotbalistul care şi-a ucis iubita petrece NON STOP. Mama fetei este REVOLTATĂ

La sfârşitul anului trecut, o crimă odioasă s-a petrecut în Baia Sprie. Eduard Vaida, un tânăr fotbalist, şi-a strâns iubita de gât, până a lăsat-o fără suflare, pentru că fata voia să pună punct relaţiei.

07 apr. 2015, 17:57

Eduard Vaida nu şi-a recunoscut fapta iniţial, însă, cuprins de remuşcări, le-a povestit anchetatorilor întregul film al crimei. În urmă cu câteva zile, criminalul a fost lăsat de către judecători acasă, la doar câţiva metri de locuinţa părinţilor Paulei, olimpica ucisă cu sânge rece de fostul iubit.

Anca Dindiligan, mama fetei, nu înţelege cum judecătorii au putut să-i schimbe măsura arestării preventive în arest la domiciliu după ce i-a strâns fata de gât, fără să aibă vreo remuşcare.

„M-a anunţat Poliţia că este acasă, în arest la domiciliu. Este incredibil! Fata mea zace în pâmânt şi el e bine-merci acasă… Mi-au spus nişte vecini că, de când a ajuns acasă, în apartamentul în care locuieşte cu tatăl lui, o ţine numai în petreceri. E pelerinaj de prieteni la el… Unul vine, altul pleacă… Sunt şocată! Ştiu că a fost Poliţia la el pentru că avea muzica foarte tare şi deranja, dar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, de fapt”, a spus mama tinerei strânse de gât de fotbalist pentru Spy News.