Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti. Fostul dinamovist nu mai are echipă de 4 luni

Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti. Fostul dinamovist nu mai are echipă de patru luni şi s-a făcut antreprenor. A cumpărat două şaormerii, una în Pipera, iar alta în Titan, de care se ocupă personal.

04 mai 2022, 17:14
Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti. Fostul dinamovist nu mai are echipă de 4 luni
Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti

Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti. Ajuns la 34 de ani, albanezul Elis Bakaj, fostul mijlocaș al lui Dinamo, s-a orientat repede când a văzut că nu mai are căutare pe piață.

În ianuarie, după despărțirea de Rukh Brest, el a revenit în București, unde s-a stabilit cu familia. Și-a oferit serviciile celor de la Dinamo, în primul rând, dar n-a trezit niciun interes în Ștefan cel Mare. Așa că s-a lansat în afaceri, cumpărând două francize „Shaormeria Băneasa”.

Citeşte şi: Clubul Dinamo este în doliu. Un tânăr sportiv a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului

Fotbalistul Elis Bakaj vinde şaorma în Bucureşti

E ceva nou pentru mine, toată viaţa am jucat fotbal şi business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac. Dar în viaţă nu se ştie niciodată. Șaormeria Băneasa e un brand, toată lumea ştie. Am luat la Pipera şi mai e una în Titan.

Eu sunt optimist, cred că totul o să fie bine. Lumea o să îşi dea seama că e o șaorma foarte bună. Sunt patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei, eu cred că o e investiţie bună„, a declarat mijlocașul albanez celor de la Orange Sport.

Bakaj a dezvăluit că se află și acum într-o formă fizică bună și nu se gândește să agațe ghetele-n cui: „O să mă întorc pe gazon. Acolo e inima mea, viața mea„.


loading...
Partenerii noștri