Fotbalistul Emiliano Cabrera s-a sinucis la 27 de ani, este al treilea caz din Uruguay în acest an

Tânărul și-a luat viața în Santa Rosa, un oraș mic din departamentul Canelones din sudul Uruguayului.

25 iul. 2021, 23:30
Fotbalistul Emiliano Cabrera s-a sinucis la 27 de ani, este al treilea caz din Uruguay în acest an

Emiliano Cabrera şi-a luat viaţa la 27 de ani. Este încă o sinucidere zguduie fotbalul uruguayan. La o săptămână după şocul produs de gestul fatal al Williams Martinez, în vârstă de 38 de ani, apărător al Villa Teresa, în liga secundă, fotbalul din Uruguay deplânge dispariţia unui alt fotbalist, fundaşul în vârstă de 27 de ani Emiliano Cabrera, care şi-a luat viaţa în noaptea dintre joi şi vineri.

Este al treilea caz de sinucidere înregistrat în fotbalul uruguayan în ultimele 6 luni, de când fostul atacant Santiago Garcia a încheiat brusc o luptă lungă dusă împotriva depresiei.

În cazul lui Cabrera, un fundaş cu o carieră petrecută cu precădere în ligile inferioare din Uruguay şi din Spania, motivele gestului extrem sunt încă necunoscute.

Şoc în lumea fotbalului. Williams Martinez s-a sinucis. Fusese depistat cu Covid 19

Însă, presa locală vorbeşte despre o „situaţie familială complexă şi problematică care – susţine Ovacion – l-ar fi împins pe jucător într-o stare profundă de depresie”.

În acest sens, sindicatul jucătorilor a tras, încă de acum 10 zile, după ce sinuciderea lui Martinez, „alarma pentru un fenomen trist care a devenit din ce în ce mai frecvent în ultima vreme”.

TOKYO 2020. Programul de luni al sportivilor români, suntem reprezentaţi în opt discipline

Gestul lui Emiliano vine la doar 5 zile după ce Williams Martinez şi-a luat şi el viaţa. Nu se știe din ce cauză s-a sinucis, dar resa sud-americană precizează că Uruguayul are una dintre cele mai mari rate din lume în ceea ce priveşte sinuciderile.

Conform ESPN Deporters, care citează agenția EFE, atacantul legitimat la Villa Teresa, echipă din liga secundă uruguayană, s-a sinucis sâmbătă.

Williams Martinez s-a îmbolnăvit de Covid-19 la data de 23 iunie. „Regretăm profund și suntem șocați de moartea jucătorului uruguayan Williams Martínez. Condoleanțele pentru familia și prietenii săi”, a transmis, pe Twitter, Federația Uruguayană de Fotbal.


loading...
Partenerii noștri