Fotbalistul lui Gigi Becali, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Favoritul lui Reghe și Rădoi riscă ani grei de pușcărie

Unul dintre fotbaliștii care au crescut și performat cu succes la echipa patronată de Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru că a fost prins, în București, conducând pe drumurile publice sub influența drogurilor.

16 ian. 2024, 16:28
Fotbalistul lui Gigi Becali, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Favoritul lui Reghe și Rădoi riscă ani grei de pușcărie
Fotbalistul lui Gigi Becali, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Favoritul lui Reghe și Rădoi riscă ani grei de pușcărie

Fotbalistul Mario Mihai a debutat în Liga I încă de la 17 ani și era considerat un viitor star al fotbalului românesc. Fost junior al Rapidului, unde era antrenat de Ciprian Niță, sportivul a ajuns la Steaua în perioada în care brandul îi aparținea lui Gigi Becali, iar echipa mare era pregătită de Laurențiu Reghecampf. Remarcat și de Mirel Rădoi, care îl considera un sportiv de mare perspectivă, tânărul era dorit inclusiv de Gheorghe Hagi, care spera să-l poată aduce la Viitorul Constanța.

Citește și: Cea mai frumoasă impresară, despre soțul fotbalist: „Avea patru telefoane pentru că împărțea femeile pe continente”

Fotbalistul lui Gigi Becali, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Mario Mihai a debutat în prima divizie în anul 2016, la un meci pe care steliștii l-au jucat împotriva lui CSM Iași. Pe când avea numai 17 ani, sportivul a intrat în locul brazilianului De Amorim.

Viitorul sportiv al lui Mario Mihai avea, însă, să se curme rapid, după ce a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea drogat. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, la data de 10 iulie 2021, fotbalistul a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere, pe Strada Zețarilor.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o zonă rău-famată, unde mulți dependenți de droguri se duc să facă rost de stupefiante. Tocmai din acest motiv, polițiștii obișnuiesc să organizeze acțiuni pentru prinderea șoferilor care aleg să conducă drogați.

Pentru că părea sub influența substanțelor halucinogene, tânărul, care conducea un autoturism marca Mercedes, a fost verificat cu aparatul DrugTest, rezultatul ieșind pozitiv. Din acest motiv, oamenii legii i-au suspendat iemdiat permisul, nemaiavând drept de circulație.

Pentru fapta sa, fotbalistul a fost trimis în judecată, însă abia la data de 7 noiembrie 2023, după ce reprezentanții INML au transmis la parchet rezultatele analizelor de laborator. Potrivit specialiștilor, Mario Mihai avea în sânge urme de cocaină, motiv pentru care procurorii au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în judecată.

Dosarul conține declarația sportivului și a unui martor, procesul-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, bonul DrugTest, rezultatul examenului clinic făcut de medicii de INML, buletinul de analiză toxicologică și raportul de expertiză medico-legală. În cazul în care va fi găsit vinovat, Mario Mihai riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani și până la 180 de zile amendă penală, la care se adaugă anularea permisului de conducere.

Citește și: Iubita lui Radu Drăgușin, reținută în declarațiile de susținere pentru tânărul fotbalist. A scris un mesaj de două cuvinte, după prezentarea oficială la Tottenham