Iubita lui Radu Drăgușin, reținută în declarațiile de susținere pentru tânărul fotbalist. A scris un mesaj de două cuvinte, după prezentarea oficială la Tottenham

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, iar iubita lui, Ioana Stan, îi este alături în cele mai importante momente din viața fotbalistului. Chiar și așa, tânăra studentă nu declară prea multe cuvinte siropoase în mediul online pentru iubitul ei.

12 ian. 2024, 10:22

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a postat o fotografie cu fundașul central într-un tricou cu Tottenham la câteva momente după anunțul oficial al transferului.

Citește și VIDEO Radu Draguşin, prezentat oficial la Tottenham. Fundaşul devine cel mai scump transfer al unui jucător român din istorie

Radu Drăgușin este împreună cu Ioana Stan, o tânără studentă la arhitectură. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de 3 ani.

Tânăra a postat pe Instagram o poză cu Radu și un mesaj format din două cuvinte: „Noi începuturi”.

Pe contul personal al tinerei se mai regăsesc și alte fotografii cu iubitul fotbalist, însă declarațiile de dragoste nu par punctul forte al brunetei, și nici nu e nevoie, pentru că este evident că între cei doi există o dragoste frumoasă.

Britancii îl consideră ”Van Dijk de România”

Performanțele românului sunt observate și de jurnaliștii britanici, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist.

„Drăgușin putea fi o vedetă pe tărâmurile noastre mai devreme, dar a refuzat-o pe Chelsea când era adolescent pentru a semna cu Juventus. Este făcut din material de sportiv, ambii lui părinți fiind sportivi de elită în patria lor, în timp ce iubita lui, fermecătoarea Ioana Stan, este o arhitectă aspirantă care trăiește viața de vis a unei iubite de fotbalist. Tatăl lui,

Dan, a jucat volei în România, în timp ce mama, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet”, au scris britanicii de la The Sun, care l-au numit pe Drăgușin ”Van Dijk de România”.

„În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu face asta, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune. Brunetă poartă haine de blană de la designeri cunoscuți și se bucură de vacanțe de lux.

Citește și Radu Drăguşin, noul jucător al lui Tottenham. Fundaşul echipei naţionale a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism”, au mai scris jurnaliștii de la TheSun.