Fotbalul românesc, în insolvenţă. Se anunţă un nou val de depunctări în Liga 1

Viorel Duru, directorul Administratiei de Licenţiere din cadrul FRF, anunţă noi măsuri drastice în Liga 1, singura necunoscută fiind numărul echipelor care vor fi depunctate.

25 mart. 2016, 08:03
Fotbalul românesc, în insolvenţă. Se anunţă un nou val de depunctări în Liga 1

Am început să primesc documentaţia de licenţiere. Primul club care a venit e chiar liderul clasamentului, Astra. Urmează Viitorul, Dinamo şi apoi Steaua, conform programării. Pe mine nu mă mai miră nimic (n.r. legat de intrarea în insolvenţă a lui ASA Tg. Mureş). Fotbalul românesc e în colaps şi ar trebui ca toată lumea să fie conştientă de asta. Nu trebuie să băgăm capetele în nisip şi să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Citeşte şi Liga 1, lovită crunt. UEFA vrea să reducă numărul de echipe din grupele Ligii Campionilor

Pentru sezonul în curs nu mai există posibilitatea depunctării. Pentru sezonul următor vor fi cu siguranţă cluburi care vor încălca regulamentul de licenţiere. Nu am niciun dubiu că vor fi sancţionate, dar nu ştiu câte (n.r. cluburi vor fi depunctate).

Clubul (n.r. ASA) va fi depunctat pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă„, a declarat Viorel Duru la ProSport LIVE.